Kleding met een bedrukking (of een borduring) brengt uw logo snel in beeld bij uw (potentiële) klanten en andere relaties. U kunt de kleding als bedrijfskleding inzetten, maar het is ook zeer geschikt als promotiemiddel tijdens een evenement of beurs.

Naast het borduren van kleding, bieden wij ook de mogelijkheid om kleding te bedrukken.  Stel dat u een grote oplage heeft en borduren niet binnen uw budget past? Dan is zeefdrukken in 1 kleur wellicht een goed alternatief. Vooral bij grote oplages kan zeefdruk prijstechnisch interessant zijn. Voor t-shirts (gezien de dunnere kwaliteit) wordt zeefdruk vaak ingezet. Of wanneer u kleding waterdicht wilt houden, dan is zeefdruk de beste oplossing.

Kiest u voor mooi en duurzaam, dan blijft borduren de beste keus! Wij gaan voor het mooiste borduurresultaat! Voor een mooi borduurresultaat is het juiste gramsgewicht met de juiste materiaal eigenschappen nodig. Aangezien wij zelf borduren (en logo’s ontwerpen), zijn wij in staat om een goed advies te geven. Edivorm heeft een ruime kledingcollectie in de showroom dat uitstekend geschikt is om te borduren! Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom en bekijk onze kledingcollectie. De showroom is iedere maandag open van 16.00 uur tot 21.00 uur. (Van dinsdag t/m donderdag: alleen op afspraak). U kunt alvast een kleine indruk krijgen van de collectie in onze webshop ->> www.edivorm-shop.nl

borduurservice-slide-1